0.43

Villakerrasto


Sampsukan oravakuosillisesta villaneuloksesta tytölle aluspaita ja -housut.

0.38

Villasukat


Nämä on valmistuneet kyllä jo aikoja sitten, mutta blogataanpa kuitenkin. Eli tosi tosi paksut kotisukat Drops Eskimo-langasta. Myös ohje löytyy Garnstudion sivuilta: http://www.garnstudio.com/lang/fi/visoppskrift.php?d_nr=116&d_id=28&lang=fi

2.11

Huopapalloja




Meinaan tehdä purkin täyteen tällaisia pieniä punaisia ja valkoisia huopapalloja, ja sitten laitan purkkiin ledit. Huopa vain loppui kesken, mutta lähinnä jouluksi näitä ajattelin joten ei vielä kiirettä :) Näiden tekemisestä lapsetkin innostuivat kun saavat pyöritellä ja läträtä saippualla.

2.09

Lisää huovutusta..




Toinen pikkukippo.. :)

2.07

Paita&Pipo




Tytölle piparikukka-joustofroteesta paita, ja virtahepo-trikoosta hiippapipo.

9.18

Huovutettu kulho






Käsityöt on olleet hetken vähemmällä koulukiireiden ja sairasteluiden takia mutta pikku tauon jälkeen käsillä näpertely tuntuukin taas entistä kivemmalle!

Huovutus on kiinnostanut jo pitkään, mutta olen pitänyt sitä liian työläänä ja tyytynyt neulahuovutukseen. Nyt innostuin kuitenkin kokeilemaan huovutettua pikkukulhoa esim. avaimille ja tämä onnistui yllättävän hyvin ottaen huomioon että on ensimmäinen märkähuovutukseni! Seuraavaksi osaan laittaa huopaa paksumman kerroksen, nyt kupista tuli hiukan liian ohut..
Huomenna pitää vielä tärkätä...